Landschapfoto’s Nederland

Landschapfoto’s van Nederland exclusief foto’s van de Nederlandse kust

2 reacties

  1. Wat mooi allemaal. Deze foto’s hadden ook elk in een afzonderlijk logje per stuk de aandacht mogen krijgen die ze verdienen.

    1. Dat hebben ze ook allemaal gehad :-). Dit fotoblog bestaat al sinds 2012.
      Alleen ik wilde het reorganiseren en een beter galerij gaan gebruiken.
      Ook heb ik op dit blog mijn schilderijen ondergebracht. Omdat ik binnenkort exposeer met een aantal van mijn schilderijen wil ik op de expositie verwijzen naar mijn blog, alleen wilde ik dat niet doen op mijn andere blog omdat daar veel andere zaken op staan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: